La necessitat de solucions energètiques fiables i avançades és crucial

Bateria física HUAWEI LUNA2000 5 kWh + BMS

Aquesta bateria, ideal per a usos residencials i comercials, és fonamental per avançar cap a un futur energètic més verd i sostenible

Batería Luna 2000

Característica principals de la bateria física

Capacitat i escalabilitat

La bateria Huawei LUNA2000 5kWh destaca per la modularitat i la capacitat d’adaptació. Amb mòduls de 5kWh de capacitat útil, és escalable des de 5 kWh fins a 30 kWh, cosa que permet una personalització segons les necessitats específiques de cada usuari.

Compatibilitat i control

Aquesta bateria és completament compatible amb la gamma d’inversors Huawei, assegurant una integració fluida i eficient en sistemes d’energia existents. A més, inclou un mòdul de control BMS a la part superior, proporcionant una gestió intel·ligent i segura de l’energia emmagatzemada.

Durabilitat i protecció

Amb una protecció IP66, la bateria està dissenyada per resistir condicions ambientals adverses, assegurant un rendiment òptim i una llarga vida útil. A més, ve amb una garantia de 10 anys, oferint tranquil·litat i confiança en la seva inversió a llarg termini.

Preu i subvencions

La bateria Huawei LUNA2000 5kWh està disponible a un preu competitiu de 4.550€. A més, hi ha la possibilitat d’obtenir subvencions, reduint el cost a 2.450€, fet que la converteix en una opció accessible i atractiva per a molts usuaris.

Avantatges i beneficis de la Bateria física HUAWEI LUNA2000 5 kWh + BMS

Máxima eficiencia

Màxima eficiència

La bateria Huawei LUNA2000 5kWh es distingeix per la impressionant profunditat de descàrrega del 100%. Aquesta característica permet als usuaris aprofitar al màxim la capacitat total de la bateria i garantir una eficiència energètica òptima. Aquest nivell d’aprofitament maximitza la utilitat de cada quilowatt-hora emmagatzemat, cosa que es tradueix en una major economia i eficiència en l’ús diari d’energia.

Adaptabilidad y crecimiento

Adaptabilitat i creixement

L’escalabilitat de la bateria Huawei LUNA2000 5kWh és un benefici crucial que permet que la solució d’emmagatzematge energètic creixi amb les necessitats energètiques de l’usuari. Amb la capacitat d’expandir-se de 5 kWh a 30 kWh, aquesta bateria s’adapta a variacions en la demanda d’energia, ja sigui per canvis en l’ús personal o per l’expansió de negocis. Aquesta flexibilitat assegura una inversió duradora i adaptable al futur.

Durabilidad y confiabilidad

Durabilitat i confiabilitat

El disseny robust de la bateria Huawei LUNA2000 5kWh, amb la classificació de protecció IP66, garanteix una operació fiable en diverses condicions ambientals. Aquesta durabilitat, combinada amb una garantia de 10 anys, ofereix als usuaris una seguretat perllongada a la seva inversió. La garantia extensa proporciona una tranquil·litat produnda als consumidors en termes de rendiment i suport a llarg termini.

Usos y aplicaciones de la Batería HUAWEI LUNA2000 5 kWh + BMS

Integración en sistemas de energía solar

Integració en sistemes denergia solar

La bateria Huawei LUNA2000 5kWh és ideal per a sistemes d’energia solar, proporcionant una solució eficaç per emmagatzemar energia excedent generada durant el dia. Això permet utilitzar-lo durant la nit o en dies amb menys sol, maximitzant així l’autosuficiència energètica de la llar o l’empresa. La seva capacitat per emmagatzemar energia solar ajuda a reduir la dependència de la xarxa elèctrica, cosa que es tradueix en estalvis significatius a la factura d’electricitat.

Complemento para sistemas de aerotermia

Complement per a sistemes d'aerotèrmia

Aquesta bateria també és perfectament compatible amb sistemes dʻaerotèrmia, oferint una font dʻenergia eficient i fiable per a aquests sistemes de calefacció i refrigeració. La capacitat de la bateria d’emmagatzemar i alliberar energia segons calgui, assegura un subministrament constant i eficient, cosa que és crucial per al funcionament òptim dels sistemes aerotèrmics, especialment durant els pics de demanda.

Uso residencial y comercial versátil

Ús residencial i comercial versàtil

A més de la seva aplicació en sistemes d’energia solar i aerotèrmia, la bateria Huawei LUNA2000 5kWh és extremadament versàtil i s’adapta tant a entorns residencials com comercials. La seva capacitat d’escalabilitat la fa ideal per a una varietat de configuracions i necessitats energètiques, des de cases petites fins a grans instal·lacions comercials. Els usuaris han informat sobre la seva integració amb èxit i el seu funcionament sense problemes, destacant la seva adaptabilitat i fiabilitat.

Huawei LUNA2000 5kWh. Eficiència i confiança en cada carrega!

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE