Unim-nos a la revolució energètica

Feu de la vostra comunitat un referent energètic!

Amb IFAGS Energy, la vostra comunitat de veïns pot gaudir de tecnologies netes i avançades que prometen un futur més verd i tarifes energètiques més baixes.

IFAGS Comunidades

Què podem oferir per a les comunitats de veïns?

És hora de fer un pas endavant junts, assegurant un entorn més sostenible per a les generacions futures amb solucions d’energia que realment marquen la diferència

Placas solares

Energia fotovoltaica

Imagina un sostre que protegeix, alimenta i estalvia. Els nostres sistemes fotovoltaics estan dissenyats per a comunitats que busquen maximitzar els recursos i minimitzar despesa al medi ambient. Cada raig de sol es converteix en energia que il·lumina les llars i redueix les factures.

Aerotermia con IFAGS Energy

Aerotèrmia

Calor a l’hivern, frescor a l’estiu i aigua calenta tot l’any. L’aerotèrmia és l’elecció intel·ligent per a comunitats que valoren el confort i l’eficiència. Amb un sistema que aprofita l’energia de l’aire podem oferir una climatització econòmica i ecològica per a tots els residents.

Cargador de coche

Carregadors de cotxe elèctric

Adapteu la vostra comunitat a l’era de la mobilitat elèctrica. Instal·leu carregadors de cotxe elèctric i faciliteu als veïns una transició suau cap a un transport més sostenible. És una inversió en conveniència i compromís ambiental.

Mantenimiento de placas solares

Manteniment de plaques solars

Assegureu un rendiment solar òptim amb el nostre servei de manteniment. Amb vigilància i cures expertes, les instal·lacions solars de la seva comunitat estaran sempre al màxim rendiment, generant estalvis i gran energia any rere any

Marquesina solar

Marquesines de plaques solars

Transformeu les zones d’aparcament en fonts d’energia. Les nostres marquesines solars no només protegeixen els vehicles dels elements, sinó que també generen electricitat per a la comunitat, demostrant que el disseny intel·ligent i la funcionalitat poden anar de la mà.

Baterías para el hogar

Bateries per a la llar

Amb les nostres bateries d’emmagatzematge, la vostra comunitat mai malgastarà gens ni mica d’energia solar. Emmagatzemeu l’excedent durant el dia i utilitzeu-lo quan ho necessiteu, garantint així una gestió energètica eficient i autònoma.

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE