A IFAGS Energy, creiem en aprofitar al màxim cada espai disponible

Energia i protecció amb les nostres marquesines solars!

Imagina un lloc on els teus vehicles estiguin arrecerats i, alhora, generin electricitat per a la teva llar o empresa.

Placas solares IFAGS Energy
Marquesinas solares en IFAGS Energy

Generem energia i protecció junts

Descobreix la versatilitat de les nostres marquesines solars i com poden revolucionar el teu espai exterior.

Doble utilitat

Les marquesines solars combinen a la perfecció la funció de protecció solar amb la generació d’energia. Aprofita al màxim el teu espai exterior, obtenint ombra i electricitat alhora.

Estalvi energètic

Redueix la factura d’electricitat aprofitant l’energia solar generada per les marquesines. Aquesta font d’energia és gratuïta i renovable, el que significa més estalvi a llarg termini.

Compromís sostenible

En optar per les marquesines solars d’IFAGS Energy, estàs prenent un pas cap a un futur més sostenible. Redueix la teva petjada de carboni i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic.

Pots escollir la teva marquesina

La nostra marquesina

La nostra marquesina estàndard és una solució eficient i fiable que s’adapta a la majoria de necessitats. Ofereix protecció solar i generació d’energia de manera efectiva.

Una marquesina a la teva mida

Si cerqueu una solució personalitzada per a un espai específic, les nostres marquesines a mida és l’elecció perfecta. Treballem amb tu per dissenyar i construir una marquesina que s’ajusti perfectament als teus requeriments i espai disponible.

Descobreix la versatilitat de les nostres marquesines solars. Fem que l’ombra sigui més brillant!

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE