En aquest món la mobilitat sostenible cobra cada cop més importància

Carregador de cotxe Huawei FusionCharge 7.4kW

Aquest carregador combina tecnologia de punta i senzillesa, i és perfecte per a una càrrega eficient i fiable de vehicles elèctrics.

Punto de carga IFAGS Energy

Característiques principals del punt de carrega

Instal·lació econòmica i subvencionada

El FusionCharge s’ofereix a un preu competitiu de 1.720€, amb possibilitat d’obtenir subvencions a través del Pla MOVES III, reduint el cost a 1.050€. Aquesta accessibilitat el converteix en una opció atractiva tant per a usuaris residencials com a comercials.

Integració amb energia solar

Aquest carregador permet utilitzar els excedents d’energia solar per carregar vehicles elèctrics, cosa que no només redueix els costos d’energia, sinó que també fomenta un enfoc més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Gestió intel·ligent i potència de càrrega dinàmica

Gràcies a l’aplicació Fusion Solar, els usuaris poden gestionar el procés de carrega de manera eficient. El carregador ofereix una potència de càrrega dinàmica, variant de 1,4 kW a 7,4 kW, adaptant-se a diferents necessitats energètiques i tipus de vehicles.

Autenticació automàtica i seguretat

El sistema d’autenticació automàtica de Bluetooth abans de cada carrega assegura una experiència d’usuari segura i còmoda, destacant l’atenció de Huawei a la seguretat i facilitat d’ús en els seus productes.

Avantatges i beneficis del Huawei FusionCharge 7.4kW

Eficiencia energética y sostenibilidad

Eficiència energètica i sostenibilitat

El FusionCharge no és només eficient en el seu funcionament, sinó que també promou un estil de vida sostenible. La seva capacitat per integrar-se amb sistemes denergia solar significa que els usuaris poden carregar els seus vehicles elèctrics utilitzant energia renovable. Això redueix significativament la petjada de carboni associada amb la carrega de vehicles elèctrics, alineant-se amb els objectius de sostenibilitat global.

Flexibilidad y comodidad de carga

Flexibilitat i comoditat de càrrega

Amb el seu rang de potència de carrega dinàmica, el FusionCharge es pot adaptar a una àmplia varietat de vehicles elèctrics, des de cotxes fins a motocicletes elèctriques. Aquesta flexibilitat ho fa ideal per a usuaris amb diferents necessitats de càrrega, garantint sempre una càrrega eficient i ràpida.

Experiencia de usuario mejorada

Experiència d'usuari millorada

La gestió del procés de carrega mitjançant l’aplicació Fusion Solar ofereix una experiència d’usuari intuïtiva i controlada. Els usuaris poden programar temps de carrega, monitoritzar l’estat de la carrega i rebre notificacions, tot des del dispositiu mòbil. A més, l’autenticació automàtica de Bluetooth afegeix una capa de seguretat i comoditat i elimina la necessitat de processos d’autenticació manuals complicats.

Usos i aplicacions del Huawei FusionCharge 7.4kW

Uso residencial: carga en casa

Ús residencial: Carrega a casa

A les llars amb sistemes d’energia solar, el FusionCharge permet als propietaris maximitzar l’ús de la seva energia solar generada, carregant els vehicles de manera econòmica i ecològica. El disseny compacte i estètic el fa adequat per a instal·lacions en garatges o àrees d’estacionament privades.

Instalaciones comerciales: Valor añadido para negocios

Instal·lacions comercials: Valor extra per a negocis

Per a empreses que busquen oferir serveis de càrrega de vehicles elèctrics, el FusionCharge representa una oportunitat per augmentar el valor i la sostenibilitat de les instal·lacions. Pot ser un atractiu significatiu per a empleats i clients, especialment a hotels, centres comercials i oficines.

Apoyo a la movilidad eléctrica en espacios públicos

Suport a la mobilitat elèctrica en espais públics

El FusionCharge és una solució ideal per a ajuntaments i entitats públiques que busquen promoure la mobilitat elèctrica. La seva instal·lació en espais públics, com ara estacionaments i àrees de servei, no només facilita la transició cap a vehicles elèctrics, sinó que també demostra un compromís amb pràctiques sostenibles i modernes.

Huawei FusionCharge 7.4kW. Connecta el teu vehicle al futur sostenible!

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE