Les marquesines solars de IFAGS Energy són una fusió innovadora de funcionalitat i sostenibilitat

La nostra marquesina solar

Aquestes estructures no només protegeixen els vehicles del clima, sinó que també aprofiten l’energia solar per a diverses aplicacions.

Nuestra marquesina solar

Beneficis de la nostra marquesina solar

Estalvi substancial en electricitat

Les marquesines solars transformen el vostre espai d’estacionament en una font d’energia renovable. En generar electricitat, aquestes estructures disminueixen la dependència de la xarxa elèctrica i redueixen considerablement les factures de llum.

Millora en seguretat i comoditat

Amb una il·luminació integrada i eficient, les marquesines solars augmenten la seguretat del teu espai. A més, protegeixen el teu vehicle de les inclemències del temps, oferint comoditat i cura.

Punt de càrrega per a vehicles elèctrics

Aquestes estructures són ideals per a propietaris de vehicles elèctrics. Proporcionen una estació de càrrega convenient, assegurant que el teu vehicle estigui sempre llest per fer servir.

Contribució al medi ambient

En optar per marquesines solars, estàs fent un pas actiu cap a un futur més verd. Aquestes estructures redueixen la petjada de carboni i promouen un estil de vida sostenible.

Inversió intel·ligent en marquesines solars

Reducción de costes a largo plazo

Reducció de costos a llarg termini

Tot i una inversió inicial més alta en comparació amb les estructures convencionals, les marquesines solars ofereixen estalvis significatius a llarg termini. L’energia generada pot ser utilitzada per proveir la teva llar, reduint les factures d’energia de manera substancial.

Avances tecnológicos y accesibilidad

Avenços tecnològics i accessibilitat

L’avenç en les tecnologies d’energia solar ha portat a una reducció dels costos de producció de les marquesines solars, fent-les més accessibles i eficients.

Valor agregado y sostenibilidad

Valor agregat i sostenibilitat

Invertir en marquesines solars no només aporta a la reducció de la teva petjada ecològica, sinó que també millora la imatge de casa teva o negoci. Representen un compromís amb la sostenibilitat i la innovació, valors cada cop més apreciats a la societat moderna.

Marquesines solars IFAGS Energy. Cobrint les teves necessitats, il·luminant el futur!

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE