Vols convertir la teva llar en un lloc més sostenible?

Fes-ho ja amb IFAGS Energy!

Les nostres solucions energètiques faran que puguis treure el màxim partit a la teva energia amb el mínim cost possible

IFAGS Hogar

Quines són les nostres solucions?

Comptem amb una gran varietat de solucions que faran de casa teva un lloc on regni l’estalvi energètic i la sostenibilitat.

Placas solares

Energia fotovoltaica

Il·lumineu cada racó de la vostra vida amb l’energia del sol. Els nostres sistemes fotovoltaics són la clau per a una llar autosuficient i respectuosa amb el medi ambient. Redueix la teva petjada de carboni i la factura elèctrica amb la tecnologia més neta que ens regala el cel.

Aerotermia con IFAGS Energy

Aerotèrmia

Experimenta l’eficiència energètica amb la innovadora tecnologia aerotèrmica. Aprofiteu l’energia de l’aire per climatitzar la vostra llar, proporcionant confort tot l’any. L’aerotèrmia és intel·ligència pura: estalvi, confort i sostenibilitat energètica

Cargador de coche

Carregador de cotxe elèctric

Connecteu el vostre vehicle al futur amb els nostres carregadors de cotxe elèctric d’última generació. Carrega el teu cotxe a la comoditat de la teva llar, amb la rapidesa i seguretat que necessites per seguir movent-te com sempre.

Mantenimiento de placas solares

Manteniment de plaques solars

Assegura la màxima eficiència de la teva inversió solar amb el nostre servei de manteniment. Amb atenció experta i tecnologia punta, ens assegurem que els panells solars funcionin a ple rendiment durant tot l’any.

Marquesina solar

Marquesines de plaques solars

Transforma el teu espai d´estacionament en una font d´energia amb les nostres marquesines solars. Protegeix el teu vehicle i genera electricitat alhora, una solució intel·ligent que maximitza el teu espai i la teva energia.

Baterías para el hogar

Bateries per a la llar

Emmagatzema l’energia que la teva llar produeix i fes-la servir quan més la necessites amb les nostres bateries d’alt rendiment. Gaudeix de la tranquil·litat de tenir sempre disponible l’energia que generes, optimitzant el consum i assegurant la teva independència energètica.

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE