Sabem que el teu cotxe elèctric és més que un mitjà de transport

¡Recarrega el teu viatge, activa el canvi sostenible!

T’oferim carregadors de cotxe d’última generació perquè mai no et quedis sense l’energia que t’impulsa

IFAGS Cargador coche
Cargador coche eléctrico

Munta el teu propi carregador pel teu cotxe elèctric a casa

Instal·lar un carregador a casa és invertir en comoditat i tranquil·litat, sabent que el teu cotxe sempre estarà llest per emportar-te al següent destí

Comoditat sense igual

Oblida’t de cercar estacions de càrrega públiques. Amb un carregador a casa, podràs carregar el teu vehicle i tenir-lo sempre a punt per sortir al matí.

Eficiència de càrrega millorada

Els carregadors domèstics són més potents i eficients que els punts de càrrega públics, cosa que significa que el teu cotxe es carrega més ràpid, estalviant-te temps i energia.

Millora del confort de casa teva

Els nostres carregadors no només augmenten el valor de la teva propietat, sinó que també milloren la teva qualitat de vida en oferir-te la comoditat de carregar el cotxe elèctric en la intimitat de la teva llar.

Tens diverses raons per muntar el teu carregador elèctric amb nosaltres

Tecnologia avançada

Els nostres carregadors estan equipats amb la tecnologia més recent per garantir una càrrega segura i eficaç, protegint tant el vehicle com la llar.

Instal·lació professional i personalitzada

A IFAGS Energy, avaluem les teves necessitats específiques i proporcionem una instal·lació professional i personalitzada per garantir el màxim rendiment.

Suport i servei al client

Comptaràs amb un servei al client excepcional i suport tècnic per resoldre qualsevol dubte o incidència, proporcionant una experiència sense preocupacions.

Connecta’t a les noves energies amb els carregadors de IFAGS Energy. Carreguem la teva mobilitat!

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE