L’energia és el batec de casa teva o empresa

¡Emmagatzema la teva energia i utilitza-la quan més la necessitis!

Les nostres bateries d’última generació estan dissenyades per capturar, emmagatzemar i alliberar aquest batec quan més ho necessites.

Baterías IFAGS
Baterías en IFAGS Energy

Allibera tot el potencial de la teva energia amb les bateries de IFAGS Energy

Assegura un subministrament enèrgic constant i fiable en qualsevol moment de la teva vida

Independencia energética

Les bateries d’IFAGS Energy us ofereixen la independència que busqueu. Emmagatzema l’energia generada pels teus panells solars o durant les hores de menor cost i fes-la servir quan més et convingui.

Estalvi energètic

Maximitza els estalvis energètics en aprofitar les tarifes més baixes i alliberar l’energia emmagatzemada durant els pics de demanda. Redefineix l’eficiència i optimitza els teus costos energètics.

Support en cas de talls

La seguretat no te preu. Amb les bateries de IFAGS Energy, no et veuràs afectat per talls d’energia inesperats. Mantingues els llums encesos i els sistemes funcionant fins i tot quan la xarxa falli.

Comptem amb 2 tipus de bateries

Bateries físiques

Les bateries físiques són la columna vertebral de la teva independència energètica. A IFAGS Energy, oferim una gamma de solucions d’emmagatzematge físic per adaptar-se a les vostres necessitats. Des de petites unitats domèstiques fins a sistemes de gran escala per a empreses i comunitats, les nostres bateries físiques us proporcionen la potència que necessites quan més importa.

Bateries virtuals

A l’era digital, l’energia és més que electricitat. La bateria virtual d’IFAGS Energy us permet “emmagatzemar” la vostra energia i distribuir-la durant tot l’any en funció de les vostres necessitats. Redueix totes les factures de llum i gas.

Potencia la teva vida amb les bateries de IFAGS Energy. La revolució energètica és a les teves mans!

Logo PRTR

Financiado por la Unión Europea - NextGenerationEU. Sin embargo, los puntos de vista y las opiniones expresadas son únicamente los del autor o autoras y no reflejan necesariamente los de la Unión Europea o la Comisión Europea. Ni la Unión Europea ni la comisión Europea pueden ser consideradas responsables de las mismas

Financiado por la UE